Rafaël Nederland
Jezus Christus blijft dezelfde, gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid!

Nationaal Leiders Team

Geplaatst op door Arjen


Tijdens de Rafaël Conferentie in maart 2016 is het nieuwe Nationaal Leiders Team (NLT) ingezegend. Het NLT bestaande uit Daniël Sloots, Bart Groeneveld, Esther Verkijk, Arie van Oudheusden en Gerard van Rooij zal in het komende seizoen de beweging waaronder de locale gemeenschappen, pionierwerken en landelijke bedieningen, bedieningsgericht ondersteunen, inspireren en leiden. Het Leidersteam is aanvullend in persoonlijkheden, generaties , achtergronden en gaven samengesteld. De Rafaël beweging heeft in een eigendomsproces het Rafaël DNA, barmhartige missie en focus op stichten, ondersteunen van gemeenten en brengers van herstel meegegeven aan het NLT.

 

Marjon Ooms zal met het Uitvoerings Team verantwoordelijk zijn voor de organisatorische en bestuurlijke ondersteuning binnen de beweging.

 

Op de foto vlnr: Bart Groeneveld, Daniël Sloots, Arie van Oudheusden, Marjon Ooms, Esther Verkijk en Gerard van Rooij.

Piet Brinksma heeft na 11 jaar als voorzitter van het landelijke bestuur van Rafaël Nederland afscheid genomen. Piet blijft en is samen met de voorgaande voorzitters actief verbonden aan de beweging. We zijn Piet dankbaar voor het leiderschap in het afgelopen seizoen en zegenen hem in de komende focus voor Urban Life..Mission in de stad.

Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd.


Het is niet (meer) mogelijk om te reageren.