4ALL FESTIVAL

In het weekend van 28, 29 en 30 juni vindt het 4All Festival plaats, georganiseerd door Rafaël Nederland voor jong en oud. Het doel van dit festival is om elkaar te ontmoeten, het leven te vieren en geïnspireerd te worden.

Artiesten, workshops, eten en drinken, gebed, sport en spel. Zo maar een greep uit de diverse activiteiten. Een plek om oude en nieuwe vrienden te ontmoeten.

Het zal plaatsvinden op het terrein van Emmaus, Udenhoutseweg 15, 5268 CG Helvoirt (NB).

Wat kun je verwachten?

Naast een aantal  momenten waarbij we allemaal tegelijk genieten van een interessante spreker of gave aanbidding, zijn er workshops en seminars waarin je in kleine setting geïnspireerd en uitgedaagd wordt. Hierin wordt de veelkleurigheid van de Rafaelgemeenten zichtbaar. Ook zijn er activiteiten voor jongeren, kinderen, is er sport en spel, tijd van gebed en ontmoeting.

Bekijk hier het hele PROGRAMMABLAD

Hier kun je je inschrijven voor de Nieuwsbrief

Of volg ons op Facebook

Zaterdagavond gaat het dak eraf. Samen met Reyer gaan we God aanbidden!

Lees hier zijn biografie

Foto  copyright by ‘Digrafium’ 

Juich

Op zaterdagavond komt Tim Zingt met een spetterend optreden. Christelijke cabaret!

Lach

Zondagochtend spreekt Martin Koornstra. Als altijd gepassioneerd en bevlogen.

Hoor

Aanmelden

Ben je enthousiast en wil je komen?

Via onze ticketshop bestel je je eigen tickets en die voor anderen. De betaling verloopt via iDeal of door middel van een factuur. Er is zelfs een mogelijkheid om gespreid te betalen.

Natuurlijk kun je het hele weekend komen, maar een dag is ook mogelijk. Klik door en bekijk de verschillende opties.

Voor een prijzenoverzicht klik hier

N.B. de zondag is GRATIS! Maar bestel wel een ticket zodat we weten dat je komt!

Wil je meer informatie?

Is je interesse gewekt? Zou je meer willen weten over het festival? Lijkt het je leuk om mee te helpen? Heb je mooie ideeën?

Vul dan gerust het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Kijk, voordat je contact opneemt, of je vraag hieronder tussen de “Veelgestelde Vragen” staat!

U kunt zich tijdens het festival nog aanmelden als gast. De tickets zijn echter alleen te koop via de online ticketshop. Wij kunnen u daar ter plaatse wel bij helpen.

N.B. Indien u wilt overnachten kan het zijn dat er geen kamers meer beschikbaar zijn. We raden u daarom aan uw ticket met overnachting voortijdig te kopen.

Er is een pinapparaat beschikbaar.

Tickets kunnen echter alleen gekocht worden via de online ticketshop. We kunnen u daar ter plaatse wel bij helpen.

Merchandise rekent u af bij de artiest.

Huisdieren zijn niet toegestaan op het terrein van Emmaus

Festivalmuntjes (twee kleuren) zijn verkrijgbaar bij de infostand. De muntjes vertegenwoordigen de waarden van €0,50 en €1,00. U kunt ze kopen met contant geld of door Te pinnen

Het adres van Bezinningscentrum Emmaus is: Udenhoutseweg 15, 5268 CG Helvoirt

Route met eigen vervoer:

Op de weg ‘s-Hertogenbosch – Tilburg (A65/N65) neemt u de afslag Helvoirt

In Helvoirt gaat u na ± 1 km. linksaf richting `Udenhout`, zie bordje `Emmaus` (als u de spoorlijn overgaat bent u te ver).

Deze weg blijven volgen, ± 2 km. buiten het dorp ligt het Bezinningscentrum Emmaus aan uw rechterhand. Hier steekt u wel de spoorlijn over en verlaat direct daarna de bebouwde kom. Vlak voor de oprijlaan van Emmaus ziet u een bruin bord Emmaus rechtsaf en de bushalte. De oprijlaan van Emmaus is duidelijk gemarkeerd.

Let op! Sommige navigatiesystemen brengen u naar Udenhoutseweg 13, ipv 15;

Met openbaar vervoer:

’s Avonds en op zaterdag, zondag en feestdagen is er geen busverbinding tot aan het klooster. Vanaf station Tilburg of Den Bosch neemt u lijn 140 tot het busstation van Helvoirt. Vanaf het busstation kunt u 2,5 km lopen naar Emmaus of neem vóór uw vertrek van huis contact op met het kantoor van Rafaël Nederland  (088 0019100)  om eventueel een afspraak te maken dat we u bij het busstation in Helvoirt ophalen.

Het is ook mogelijk een deeltaxi te nemen:

De deeltaxi moet minstens 1 uur van te voren worden besteld.

De deeltaxi kan een kwartier eerder of later arriveren dan het afgesproken tijdstip en er kan een omweg worden gemaakt.

Vanaf NS-station Den Bosch naar EMMAUS of omgekeerd. : http://www.regiotaxi-shertogenbosch.nl/

Vanaf CS-Tilburg naar EMMAUS of omgekeerd. http://www.regiotaximiddenbrabant.nl/

Er is geen internet beschikbaar in en buiten het gebouw van Emmaus

Emmaus heeft geen vergunning voor campers of kampeerwagens op het terrein. Er zijn in de omgeving wel kleine campings waar u kunt overnachten met camper of kampeerwagen.

Arrangement registratie Sleutel ophalen Sleutel inleveren
Gasten vr + za incl. overnachting Vr 17.00 – 19.00 Vr  17.00 – 19.00 Za 12.45
Gasten za + zo incl. overnachting Za 08.30  – 09.45 Za 14.45 Zo 12.45
Gasten vr + za + zo incl. overnachtingen Vr 17.00 – 19.00 Vr 17.00 – 19.00 Zo 12.45

Indien u aangrenzende kamer naast uw familie of vrienden wenst kunt u ons dit twee weken voorafgaand aan het festival per email kenbaar maken. We zullen dan proberen aan uw verzoek tegemoet te komen.

U dient zelf lakens, hoeslaken, kussensloop en handdoeken mee te nemen. Het is wel eventueel te huur voor 6,50 euro (laken) en 3,00 euro (handdoeken)

Het is mogelijk om op alle locaties van het evenement te komen met een rolstoel. In het gebouw is een lift en er is op de begane grond een invalidentoilet. Als het nodig is zijn er twee kamers speciaal voor mindervaliden.

Voor verloren of gevonden voorwerpen kunt u tijdens het festival terecht bij de infostand.

Indien u na het festival er achter komt dat u een voorwerp bent verloren, kunt u contact opnemen met het kantoor van Rafaël Nederland: info@rafael.nl  (N.B. ondergoed, sokken, washandjes, handdoeken, kussenslopen en lakens worden om hygiënische redenen door ons na afloop van het festival vernietigd)

Voor het retourneren van een verloren voorwerp brengen we de verzendkosten in rekening.

Arrangement registratie Sleutel ophalen Sleutel inleveren
Daggast vrijdag Vr 17.00 – 19.00 n.v.t. n.v.t.
Daggast zaterdag Za 08.30 – 09.45 n.v.t. n.v.t.
Daggast zondag Zo 08.30 – 09.45 n.v.t. n.v.t.
Gasten vr + za incl. overnachting Vr 17.00 – 19.00 Vr  17.00 – 19.00 Za 12.45
Gasten za + zo incl. overnachting Za 08.30  – 09.45 Za 14.45 Zo 12.45

Het is niet mogelijk op het terrein van Emmaus te kamperen met een tent of caravan, maar er zijn ruime mogelijkheden om in het gebouw te kunnen verblijven. Ook zijn er diverse (boeren) campings te vinden in de omgeving.

We stellen het zeer op prijs als u ons wilt helpen met op- en/of afbouwen. U kunt dat aangeven door een bericht te sturen aan info@rafael.nl

Het is helaas niet mogelijk korting te verrekenen voor vrijwilligers, omdat er best wel veel vrijwilligers nodig zijn en we de ticketinkomsten nodig hebben om alles te kunnen bekostigen. Ook het organisatieteam betaalt haar eigen tickets.

We zijn enorm blij dat je mee wilt helpen als vrijwilliger. We gaan een planning maken voor alle vrijwilligers en je nader infomeren.

Indien u een ticket heeft met overnachting kunt u gebruik maken van het ontbijt. Het ontbijtbuffet is geopend tussen 08.00 en 09.00 uur in de eetzaal.

In “de Huiskamer” is gratis koffie, thee en limonade verkrijgbaar. Ook kunt u daar tegen betaling (met festivalmuntjes) frisdrank, wijn en bier verkrijgen.

Er zijn foodtrucks op het terrein aanwezig waar u tegen betaling (met festivalmuntjes) lunch kunt kopen. Ook is het toegestaan dat u uw eigen eten meeneemt. Op de slaapkamer mag echter niet gegeten of gedronken worden en het is niet toegestaan eten te laten bezorgen.

Diegenen die een weekendticket of dagticket voor de zaterdag hebben  kunnen gratis deelnemen aan de warme maaltijd op zaterdag van 17.30 – 19.00 uur. Op vrijdagavond kunt u in de huiskamer friet bestellen. Ook is het toegestaan dat u uw eigen eten meeneemt. Op de slaapkamer mag echter niet gegeten of gedronken worden en het is niet toegestaan eten te laten bezorgen.

Indien u een dieet nodig heeft verzoeken we u hiervoor telefonisch contact op te nemen met ons kantoor (088 0019100) om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Annuleringsvoorwaarden Rafaël Nederland – Evenementen

Bij annuleren tot 3 maanden voor het evenement wordt 100% gerestitueerd.

Bij annuleren tot 2 maanden voor het evenement wordt 50% gerestitueerd.

Bij annuleren binnen 2 maanden voor het evenement vindt er geen restitutie plaats.

Wijze van annuleren: stuur een mailbericht aan info@rafael.nl met uw naam en adres en voor welke tickets u wilt annuleren.