Rafaël Nederland
Jezus Christus blijft dezelfde, gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid!
Gemeente

Oase Arnhem

Omschrijving

“Wij willen enthousiaste volgelingen van Jezus zijn die mensen bij het hart van God de Vader brengen.”
Oase Arnhem zou je kunnen beschrijven als een verzameling mensen die onderweg is om te ontdekken en te leren kerk te zijn in en van deze tijd. Mensen die samen het leven leren leven met vallen en opstaan.
Velen kunnen vertellen hoe hun leven veranderde van woestijn in oase. Hoe zij sterkere, mooiere en completere mensen aan het worden zijn! Mensen die de schoonheid leren ontdekken van wat het betekent liefdevol uit te reiken naar de mensen om hen heen, dichtbij (in de eerste plaats onze wijk Presikhaaf en onze stad Arnhem) en veraf.
Op zondagochtend komen wij bij elkaar om 10:30u, vanaf 10:00u staat de koffie klaar! Onze dienst duurt zo’n anderhalf uur en daarna is er volop gelegenheid om na te praten onder het genot van koffie/thee. De kinderen hebben hun eigen programma.
Wij nodigen ieder van harte uit om een ochtend met ons mee te maken. Het is ook mogelijk zondags binnenlopen alleen voor een praatje en een kop koffie/thee.
Oase Arnhem maakt deel uit van Rafaël Nederland, een verzameling van allerlei verschillende kerken, groot en klein. Rafaël betekent: ‘God Geneest.’
Oase Arnhem wil als een bruisende rivier zijn en nodigt je uit erin te zwemmen!

 

Website http://www.oasearnhem.nl/ 
Contactpersoon Caren van Essen
Telefoon
 
Emailadres
info@oasearnhem.nl 
Postadres Bethaniënstraat 1-3
6826 TA Arnhem 
Samenkomsten Elke zondag om 10.30 uur

Nicolaaskerk
Bethaniënstraat 1-3
6826 TA Arnhem