Rafaël Nederland
Jezus Christus blijft dezelfde, gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid!
Gemeente

Rafaël Gemeente WaterPort W4C

Omschrijving

U bent van harte welkom bij WaterPort Christian Community Centre Carnisselande – kortweg W4C. Wij willen een plaats bieden waar mensen God kunnen leren kennen en Zijn Liefde uit leren dragen naar anderen. We geloven dat Liefde, Eenheid en Vreugde hierin essentieel zijn. Wij willen zogezegd leven met LEV. LEV is ook het Hebreeuwse woord voor “hart”.
Wij organiseren bijeenkomsten, cursussen, optredens, jeugdavonden, speciale activiteiten met muziek en dans, workshops, sprekers en nog veel meer. Onze focus ligt niet alleen op volwassenen, maar vooral ook op kinderen en jongeren. Zij zijn niet alleen de leiders van de toekomst, maar maken ook deel uit van de kerk vandaag.
Zoek jij een plaats om samen te komen en te praten over belangrijke vragen als: Wie is God, wie ben ik, wat zijn mijn talenten en wat wordt mijn toekomst? Kom dan gerust eens kijken.
WaterPort Christian Community Centre Carnisselande (W4C) is aangesloten bij Rafael Nederland, welke op haar beurt aangesloten is bij de International Church of the Foursquare Gospel.

Website http://www.waterport.nl/ 
Contactpersoon Pieter en Petra ‘t Hart
Telefoon
0186685334 
Emailadres
info@waterport.nl 
Postadres Bomansstraat 7
3261 PR Oud-Beijerland 
Samenkomsten Elke zondag om 10:30 uur
Sporthal 'Waterpoort'
Ingang Haringwater
2993 DH Barendrecht