Rafaël Nederland
Jezus Christus blijft dezelfde, gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid!
Gemeente

Rafaël Gouda

Omschrijving

Rafaël Gouda is een enthousiaste gemeenschap met een hart voor God en onze medemens. Wij vinden dat christen zijn iets is van 7 dagen in de week 24 uur per dag. Christenen zijn gewone mensen de geloven in een bijzondere God! Een God van wonderen.

Op Zondag komen we bij elkaar om God te aanbidden en om te leren vanuit de Bijbel. Het is een ontmoeting met God, maar ook met elkaar. Voor alle leeftijden is er iets. Terwijl de volwassenen luisteren naar iemand die iets overbrengt vanuit de Bijbel, krijgen de kinderen de gelegenheid om ook op hun niveau over God te horen en samen dingen te beleven.

Op een doordeweekse avond komen wij bij elkaar om samen te praten over wat we beleven als christen in deze wereld en we proberen elkaar en onze omgeving te helpen door voor elkaar te bidden, maar ook door elkaar praktisch te ondersteunen. Onze groep bestaat uit gezinnen variërend in leeftijd en aantal, maar ook alleenstaanden maken er deel van uit.

Wil je ons ontmoeten om eens mee te maken wat wij zoal beleven met elkaar, schroom niet! Je mag elke zondag om 10:00 uur bij ons aanhaken.

Website http://www.rafaelgouda.nl 
Contactpersoon Bas Buizer
Telefoon
0612881901 
Emailadres
info@rafaelgouda.nl 
Postadres Binnenpolderweg 12
2807 LB Gouda 
Samenkomsten Elke zondag 10.00 uur
Scholengemeenschap 'De Goudse Waarden
Calslaan 100
2804 RT Gouda