Rafaël Nederland
Jezus Christus blijft dezelfde, gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid!
Gemeente

Stichting Talenten (TETH)

Omschrijving

Stichting Talenten (Educatief THeater)

TETH een veilige werkplaats met de kernwaarden: Liefde Aanvaarding & Vergeving

Trainers, medewerkers en cursisten zijn cultureel van verschillende achtergronden. Er wordt echter samengewerkt vanuit Christelijke cultuur waarin de drie kernwaarden uitgeleefd worden. Het Model leidt naar kwalitatief leven, door waarden, woorden, houding in relaties. Inzichten uit de Bijbel worden actueel toegepast in huidige maatschappelijke theorieën, therapieën, arbeid & organisatie, arbeid & gezondheid en sociaal pedagogische hulpverlening.

TETH, een model in de maatschappij tot creativiteit, cultuur en welzijn. Ontdekken, ontwikkelen en vermenigvuldigen van (persoonlijke) talenten. Herstel en (weder)opbouw van personen en hun functioneren. Bevrijden uit beperkingen van denken en doen. Tot ontplooiing komen in authenticiteit. Tot kwalitatief werk en leven.

Dit statement komt uit de Bijbelboeken: Jesaja 61; Mattheüs 25: 14-30

TETH is het 1e bevestigde Pionierswerk door Rafael Nederland. Dit wil zeggen dat TETH een directe missionaire rol vervuld in en over de grenzen van de IJmond en Nederland. Per 1.1.2009 is st. Talenten aangemerkt als ANBI instelling. Algemeen nut beogend, kerkelijk, cultureel, charitatief. Zij wil dienstbaar zijn naar alle mensen, culturen en de plaatselijke kerken.

Het bestuur bestaat uit personen die aangesloten zijn bij, en erkennen de filosofie en kernwaarden van Rafael Nederland.

 

Website http://www.teth.nl 
Contactpersoon Birgitta Perton
Telefoon
0251247241 
Emailadres
info@teth.nl 
Postadres Veldbloemenlaan 2
1921 DJ Akersloot 
Samenkomsten Sportcentrum Heemskerk
Kerkweg 221
1964 KJ Heemskerk