Rafaël Nederland
Jezus Christus blijft dezelfde, gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid!
Gemeente

De Fakkel Leidsche Rijn

Omschrijving

De Fakkel is een jonge dynamische kerk, gestart eind 2006 in de vinexwijken van Leidsche Rijn Utrecht (Langerak). Onze naam, Familiekerk, zegt al dat wij onderlinge contacten van groot belang vinden en als een warm en gezond gezin (familie) willen functioneren.

De Fakkel wil een kerk zijn die mensen in Leidsche Rijn en omstreken wil bereiken, opbouwen en toerusten zodat zij de liefde van Jezus Christus op een frisse, eigentijdse en krachtige manier zullen ervaren en weer doorgeven. In andere woorden, Fakkeldragers!

Ook willen we een kerk zijn, die vanuit hechte relaties investeert in mensen om hen tot volle ontplooiing te laten komen. In andere woorden, Bouwen aan sterke mensen!

Elke 1e, 2e en 3e zondag van de maand vinden onze samenkomsten plaats (controleer de agenda op deze site). Daarnaast hebben we diverse activiteiten door de week: kleine groepen waarin we samen de bijbel bestuderen (de groeigroepen), een Alpha cursus voor mensen die vrijblijvend willen kennismaken met het christelijk geloof, Ladies Only, een maandelijkse bruisende avond voor dames en nog meer.

Kom gerust eens een kijkje nemen, wij ontmoeten je graag!

 

Website http://www.defakkel.org 
Contactpersoon Niels en Sandra IJpma
Telefoon
0639312926 
Emailadres
familiekerkdefakkel@gmail.com 
Postadres Monnikeraklaan 20
3544 TH Utrecht
 
Samenkomsten Elke zondag om 10.00 uur;
Cluster Voorn
Akkrumerraklaan 101
Leidsche Rijn