Rafaël Nederland
Jezus Christus blijft dezelfde, gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid!
Gemeente

Rafaël gemeente de Rank

Omschrijving

Rafaël gemeente de Rank is een jonge, energieke, evangelisch-charismatische gemeente die midden in de maatschappij van alle dag staat.
Onze naam, Rafaël gemeente “de Rank” is ontstaan vanuit de tekst Joh 15:5 waarin Jezus zegt: ”Ik ben de wijnstok en jullie zijn de ranken. Als iemand in mij blijft en ik in hem, zal hij veel vrucht dragen. Maar zonder mij kun je niets doen.”
Onze gemeente is opgericht op 17 september 1998 onder de naam “The Church On The Way, Rotterdam en is op 27 januari 2013 aan een nieuw hoofdstuk begonnen. Dit nieuwe hoofdstuk betreft de verhuizing naar een nieuwe locatie in een prachtig kerkgebouw “de Oosterkapel” in Rotterdam-Kralingen, alsmede de overdracht van het voorgangerschap en een nieuwe naam voor de gemeente.
“de Rank” heeft als doel de bediening van Jezus voort te zetten door uit te reiken naar alle mensen die God in onze invloedssfeer brengt. Dit doel wordt nagestreefd vanuit een houding van liefde, aanvaarding en vergeving.
Daarnaast streeft “de Rank” ernaar zich volledig in te zetten om het koninkrijk van God uit te leven en zijn grootheid en liefde bekend te maken. Dit geldt voor de omgeving waar we als kerk geplaatst zijn en voor de invloedssferen van de individuele leden.

Website http://rafael-derank.nl/ 
Contactpersoon Martin en Marjan van der Plas
Telefoon
 
Emailadres
info@mailderank.nl 
Postadres Ringvaartweg 123
3065 RC Rotterdam 
Samenkomsten Elke zondag 10.00 uur;
Oosterkapel
Ringvaartweg 123
3065 RC Rotterdam