Rafaël Nederland
Jezus Christus blijft dezelfde, gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid!

Bemoedigingsdag Kinderwerk

Geplaatst op door Marjon Ooms


Zaterdag 23 september 2017

Thema: Treasure hunt
Spreker/workshop: o.a. Coen Nuijten

Als bediening van Rafaël Nederland wil het kinderwerk gemeenten bemoedigen, inspireren, toerusten en uitdagen. Het doel is dat de naam van Jezus centraal komt te staan in de levens van kinderen en dat zij door hun omgeving bemoedigd worden om Hem te volgen. We verlangen ernaar dat Gods koninkrijk zichtbaar wordt onder de allerkleinsten en dat zij mogen opstaan als generatie om Gods grootheid met tekenen en wonderen bekend te maken.

Een van de dingen hoe we deze visie handen en voeten willen geven is om elk jaar een bemoedigingsdag te organiseren voor alle Rafaëlgemeenten. Dit jaar valt het op 23 september in Kamerik, een mooie locatie in Het Groene Hart, waar het thema ‘Treasure Hunt’ zal zijn. We hopen dat mensen verfrist en geïnspireerd zullen worden door relatie, bemoediging en interactie. Het zal een gave tijd worden en daarom willen we graag dat jullie erbij zijn!

We willen jullie als gemeente uitdagen om met een hele groep te komen en er samen een geweldige dag van te maken. Coen Nuijten zal komen en onder andere spreken en een workshop geven. Hij is auteur van de ‘Held op Sokken’ en “De macht van de witte leeuw’. Hij heeft een hart voor generaties en verlangt om meer Gods Koninkrijk op deze aarde te zien.

Voor wie?
Voor alle betrokkenen bij het kinderwerk van de Rafaël gemeenten en bevriende gemeenten

Locatie
Kameryck, Oortjespad 3, 3471 HD Kamerik

Tijden
Van 10.00-15.00 uur

Prijs
15 euro p.p. (incl. lunch)

betaling
Wij verzoeken je vriendelijk het totaalbedrag vóór 18 september a.s. over te maken op IBAN nummer: NL34ABNA0419153535 t.n.v. Rafaël Nederland o.v.v. bemoedigingsdag kinderwerk 23 sept 2017.

Opgaven na 18 september kunnen op locatie betaald worden via pinbetaling.

Opgave
Je kunt jezelf, en degenen die je mee wilt nemen, opgeven door onderstaand opgave formulier in te vullen en te versturen.

We zien uit naar jullie komst!

 

  • Vul het onderstaand formulier in om je aan te melden voor de Bemoediginsdag Kinderwerk Rafaël Nederland op 23 september 2017 in Kamerik.
    Je kunt je hele team in een keer opgeven indien gewenst.
  • Vul hieronder de gegevens van de personen in die je wilt opgeven voor de bemoediginsdag

 

 

Dit bericht is geplaatst in Kinderwerk.


Het is niet (meer) mogelijk om te reageren.