Rafaël Nederland Conferentie 2021

Op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 oktober vindt de Rafaël Nederland Conferentie 2021 plaats.

Het thema van deze conferentie is:

De Kracht van Samen

Sprekers: Dan Sneed, Gary Matsdorf en Glenn Burris

Locatie: Gebouw Rafaël Amersfoort, Kosmonaut 2, 3824 MK in Amersfoort

Aanmelden: zie hieronder

Wat kan je verwachten?

Hier vind je het programma.

De conferentie wordt dit jaar kosteloos aangeboden. De overnachting kan je zelf regelen. Op loopafstand van de zaal is er een van der Valk hotel. Van der Valk biedt de gasten van de Rafaël conferentie 10% korting op een Comfort hotelkamer exclusief ontbijt of inclusief ontbijt voor 1 of 2 personen. Klik hier voor de actiecode

Voor wie: alle Rafaël gemeenten en geassocieerde bedieningen

Programma: De conferentie begint op donderdagmorgen 28 oktober om 11.00 uur met een plenaire dienst. De registratie is open vanaf donderdagochtend 9:00 uur. Op zaterdagmiddag 30 oktober eindigen we om ca. 16:00 na een gemeenschappelijke afsluiting.

AANMELDEN

We mogen, wegens de landelijke maatregelen rondom het coronavirus, ca. 350 mensen ontvangen. Daarom hebben we in eerste instantie alleen Rafaël gemeenten en geassocieerde bedieningen uitgenodigd. Het is nu ook mogelijk voor bevriende relaties om de conferentie bij te wonen. Als je je wilt aanmelden, willen we je vragen om dit in overleg met de leiding van je gemeente te doen. De conferentie wordt dit jaar kosteloos aangeboden, maar aanmelden via het aanmeldformulier is wel noodzakelijk.

Rafaël Nederland volgt de coronamaatregelen die op het moment van de conferentie van toepassing zijn voor evenementen. Dat betekent dat Rafaël Nederland bij het betreden van het conferentiecentrum om een coronatoegangsbewijs zal vragen. Lees hier ons protocol, met daarin ook het gebruik van een polsbandje en veel gestelde vragen: Rafaël Nederland Conferentie 2021 coronamaatregelen

Mocht je op het laatste moment toch niet naar de conferentie kunnen komen dan kun je dit doorgeven door een mailtje te sturen aan info@rafael.nl. Hierdoor geef je anderen de mogelijkheid om naar de conferentie te kunnen komen.

Kijk, voordat je contact opneemt, of je vraag hieronder tussen de “Veelgestelde Vragen” staat!

De conferentielocatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Neem vanaf station Amersfoort-Centraal buslijn 3 richting Vathorst. Op de Rondweg Noord stap je uit bij bushalte de Lancering.

Daar vandaan is het ongeveer 3 minuten lopen naar de conferentielocatie.

Kom je met de auto? Graag attenderen we je erop dat de conferentie-locatie zich op een bedrijventerrein bevindt. Rondom het gebouw van Rafaël Amersfoort is weinig tot geen parkeergelegenheid beschikbaar aangezien de parkeerplekken grotendeels gereserveerd zijn voor bezoekers van bedrijven. Daarom raden we je aan om:

  • Je auto gratis bij het Van der Valk Hotel te parkeren als je daar verblijft. De zaal van Rafaël Amersfoort is goed lopend bereikbaar vanaf het hotel.
  • Samen te rijden met anderen uit je gemeente.
  • Gebruik te maken van openbare parkeerplaatsen. Bijv. in de buurt van de Maanlander, Het Want, en Haagse hofje, Ariane, Poortersdreef, Kattenbroekerpoort en Gangboord.
  • Buiten het bedrijventerrein een parkeerplaats te zoeken in één van de volgende woonwijken: Nieuwland (rondom het voetbalveld) en Kattenbroek.

Wees je bewust van mogelijke extra reistijd i.v.m. het vinden van een parkeerplek. Om geen overlast in de buurt te veroorzaken verzoeken we je nadrukkelijk om je aan de algemene parkeervoorschriften te houden en niet te parkeren op de terreinen van bedrijven.

Er is geen gratis wifi beschikbaar in het conferentiecentrum.

De conferentie wordt aangeboden inclusief koffie/thee, lunch en diner. Mocht je een dieet gebruiken dan verzoeken we je dit zelf mee te brengen.

Tijdens de conferentie is er geen kinderopvang, wel is er een ruimte beschikbaar waar je je baby kunt verzorgen.