Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

THEMA

Twitter, Facebook, Insta… Op verschillende plekken kun je informatie over wildvreemden vinden. Als je bevriend bent, is er nog veel meer te vinden. Het #-teken wordt gebruikt om nog beter te vinden te zijn.
Maar hoe zit dat nu eigenlijk met God? Is Hij nog wel te vinden in deze tijd? Welke # gebruikt de Heilige Geest als hij met ons wil communiceren? Wat is de insta van Jezus?
Hij heeft ons gemaakt en er staat in de Bijbel dat Hij bij ons betrokken is, maar… Waar vinden we de vingerafdruk van God in onze levens? En hoe creëren we nog tijd voor God als onze levens al zo vol zitten met alle activiteiten, verplichtingen, games en social media?
Kom naar het U-turn NL weekend 2018 en we gaan samen ontdekken wie God in deze tijd voor jongeren wil zijn.

ALGEMENE INFORMATIE

DATUM

9 – 11 november 2018

WAAR

Emmaus Helvoirt
Udenhoutseweg 15 Helvoirt

KOSTEN

€90,- all inclusive 🙂
De betaling zal na het U-Turn weekend gedeclareerd worden. Rafael Nederland zal daarvoor een betaalverzoek sturen naar de gemeente die vermeld is op het aanmeldformulier.

SPREKERS

Dan Sneed (USA)

Dan is een van de mensen die aan Foursquare en Rafael Nederland heeft meegebouwd vanaf het begin en vele andere goede werken heeft gedaan! Hij is een uniek profetisch man en hij wil jullie bemoedigen! Hij heeft een groot hart voor jongeren die verlangen om met God te wandelen in hun leven.

Martin van der Plas

Martin en Marjan (zijn vrouw) zijn het voorgangersechtpaar van Rafael gemeente de Rank in Rotterdam. Vijf jaar geleden zijn ze, samen met hun team, begonnen aan een avontuur waarin “ practice what you preach” centraal staat. Binnen de mogelijkheden die er zijn streven ze naar om actief betrokken te zijn in de wijk waarin de kerk is gevestigd. Zo wordt bijvoorbeeld iedere maand de kerk “omgetoverd” tot restaurant waar mensen uit de wijk welkom zijn voor een uitgebreide gratis wijkbrunch.

PRIVACY STATEMENT

U-Turn Nederland verwerkt persoonsgegevens in overeenstemming met de geldende regelgeving (AVG).
Meer informatie hoe wij hier mee omgaan kun je lezen in onze privacy statement U-Turn.

AANMELDEN

Het aanmeldformulier is gesloten. Wil je toch nog mee? geen probleem.
Stuur dan de volgende gegevens naar uturn@rafael.nl.

  • Je Naam
  • Je geboortedatum
  • Je e-mailadres
  • Je telefoonnummer
  • De naam van je gemeente (incl. plaatsnaam)

 

De website van Rafaël Nederland gebruikt cookies en (web)services van derde partijen die cookies kunnen zetten. Akkoord