Het Genesis Proces is een krachtige Bijbelse tool

voor kleine groepen met als doel diepgaande en

voortdurende verandering van levens.

Het Genesis Proces is gericht op verandering van mensen. Veranderen vanuit het bijbels perspectief: om te kunnen veranderen wat je doet, moet je eerst veranderen wie je bent! Dit kan het beste plaatsvinden in een veilige omgeving van de kerkelijke gemeente.
Het Genesis Proces beschrijft het proces in 2 werkboeken die in kleine groepen kunnen worden gebruikt, zonder dat dit door professionals wordt geleid.
Beide werkboeken bevatten bijbels gebaseerde principes, opdrachten, gereedschappen en huiswerk waarmee de deelnemers eenvoudig mee kunnen werken.
Of het nu gaat om angsten, boosheid, alcohol, drugs, eetverslaving, een negatieve, kritische houding, of geestelijke stagnatie: het proces kan je helpen nieuwe vrijheid te vinden die blijvend is. Het laat zien dat nieuw gedrag het gevolg is van gezonde overtuigingen. Het helpt de Bijbelse weg van genezing van ons hart en vernieuwing van ons verstand te gaan, door een veilig en effectief proces en praktische handvatten.

Over de auteur

Het Genesis Proces is geschreven door Mike Dye. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring als christelijke verslavingingscounsellor  en oprichter van klinieken voor mensen met verslavingen.
De laatste jaren heeft hij zich helemaal gericht op de ontwikkeling van het Genesis Proces.
De ervaringen met  veranderingsprocessen heeft hij gecombineerd met de nieuwste inzichten op het gebied van hersens. Vanuit deze combinatie heeft hij het Genesis Proces ontwikkeld.
In het veranderingsproces heeft de kerk een prominente rol.
De Genesis-werkboeken zijn geschreven voor christenen, met als doel hen en hun kerken tot een veilige plaats te maken voor mensen met pijn.

Zou je meer willen weten?

Wil je meer informatie of meedoen?
Stuur dan een email naar genesis@rafael.nl