Wat doen wij?

Ons verlangen is dat wij leven vanuit onze roeping en bestemming: het kennen en liefhebben van God. Daarnaast willen we anderen helpen dit ook te ontdekken en ook te gaan leven vanuit dit besef. Dit is een proces, het gaat met vallen en opstaan, en dit kost tijd. Het is samen te vatten in vier elementen Love (Liefde), Mend (Herstellen), Train (Onderwijzen) en Send (Uitzenden).

De een heeft liefde en aandacht nodig om weer vertrouwen te krijgen, de ander heeft behoefte aan training om zijn talenten verder te ontwikkelen. Weer een ander staat te popelen om datgene wat hij geleerd heeft in de praktijk te brengen.

Alle activiteiten die Rafael Nederland ontwikkelt en ondersteunt, zijn onder te brengen in een van deze vier elementen.

Discipelschap

Jezus nam zijn vrienden of discipelen mee bij alles wat Hij deed. Hij leerde hen, liet hen al doende ervaren en bereidde hen zo voor op het leven dat ze zouden leiden. Wij willen ook op deze manier met elkaar en met onze vrienden omgaan. Dit geldt voor groot en klein, jong en oud. In alle processen en activiteiten willen we dit discipelschap toepassen. Je ben immers nooit te oud om te leren en het is mooi om door te geven wat je zelf hebt ontvangen.

Love

Vanuit Gods liefde samen leven, delen en genieten

Mend

Gods liefde geeft herstel voor de ziel, geest en lichaam.

Train

Onder Gods leiding leren, onderwijzen en toepassen.

Send

Eropuit om zijn liefde uit te delen en te verspreiden.

Heb je een vraag?

Heb je nog vragen? Ben je op zoek naar informatie en kun je het niet vinden? Vul dan het contactformulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.