Rafaël Nederland
Jezus Christus blijft dezelfde, gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid!

Inzegening nieuw nationaal leidersteam 16 maart 19:00

Geplaatst op door Piet Brinksma


Tijdens de woensdagavond bijeenkomst van de Rafaël Conferentie 2016 zal het nieuwe Nationale Leiderschapsteam (NLT) van Rafaël Nederland wordt ingezegend en nemen en zal afscheid worden genomen van Piet Brinksma in zijn rol als voorzitter / nationaal leider van Rafaël Nederland.

Hieronder de namen van de leden van het NLT

NLT Rafael NL

Deze dienst begint om 19:00 uur en zal ca. 21:00 uur worden afgesloten met de mogelijkheid om Piet te bedanken en de leden van het nieuwe team zegen toe te wensen onder het genot van een hapje en een drankje.

Mocht je bij deze bijeenkomst willen zijn en meegenieten van een hapje en drankje na de dienst, en NIET willen deelnemen aan de rest van de conferentie (ook niet als daggast op woensdag geef je dan via het onderstaande formulier.

Mocht je wel deel willen nemen aan de conferentie of als daggast de hele woensdag mee willen maken, geef je dan op via het conferentie formulier.

 

 

  • Vul het onderstaand formulier in voor de opgave van deelnemers voor de speciale bijeenkomst op woensdagavond 16 maart tijdens de Rafaël Conferentie 2016. De deelnemers hebben zich niet reeds opgegeven voor de woensdag op de conferentie. Let op de opgave geldt alleen voor de woensdagavond dienst en hapje en drankje na de dienst, niet voor de avondmaaltijd van de conferentie.
  • Vul hieronder de gegevens van de personen in die je wilt opgeven voor de avond bijeenkomst van 16 maart 2016.

 

 

     

     

    Dit bericht is geplaatst in Niet gecategoriseerd.


    Het is niet (meer) mogelijk om te reageren.