Rafaël Nederland
Jezus Christus blijft dezelfde, gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid!

Kinderwerk


WIE ZIJN WIJ

Als bediening van Rafaël Nederland wil het kinderwerk gemeenten bemoedigen, inspireren, toerusten en uitdagen. Het doel is dat de naam van Jezus centraal komt te staan in de levens van kinderen en dat zij door hun omgeving bemoedigd worden om Hem te volgen. We verlangen ernaar dat Gods koninkrijk zichtbaar wordt onder de allerkleinsten en dat zij mogen opstaan als generatie om Gods grootheid met tekenen en wonderen bekend te maken.

KINDERTEAM

Het kinderteam bestaat uit een enthousiaste groep mensen van alle leeftijden die zich hiervoor willen inzetten. Ieder doet dit op andere manier, maar allemaal met hetzelfde doel om Jezus te verheerlijken.

WAT DOEN WIJ

Wij willen betrokkenen van het kinderwerk van lokale gemeenten geestelijk toe te rusten en hen te inspireren door het verstrekken van praktische ideeën. We verlangen er ook naar om kinderwerkers en ouders/verzorgers te bemoedigen om de relevantie van geloofsopvoeding te benadrukken, zodat het gezin een plaats van geloof wordt. Daarnaast worden er verschillende specifieke activiteiten georganiseerd.

CONTACT

Mocht je vragen en/of opmerkingen hebben, laat het ons weten! We zullen ons uiterste best doen om je te helpen. Je kunt altijd mailen naar kantoor@rafael.nl