Mijn naam is Alex en ben 52 jaar.

Ik ben opgegroeid in een gezin met 6 horende kinderen en twee dove ouders. Ik heb van mijn ouders heel veel liefde ontvangen en ze hebben mij ook opgevoed in het geloof. Daarnaast heb ik wel een stukje zelfbevestiging gemist omdat de verbale communicatie vrij oppervlakkig bleef als gevolg van de doofheid van mijn ouders.
Ik was daardoor op zoek naar mijn waarde als individu ten opzichte van mijn omgeving én ten opzichte van de  maatschappij. Dat maakte mij kwetsbaar voor afwijzing en dat had iets heel vermoeiends.
In 2018 heb ik de cursus ‘Identiteit in Christus’ gevolgd. In deze cursus ging ik op zoek naar mijn bolwerken en kwam er achter dat deze sterk te maken hadden met afwijzing. In het onderwijs en gebed met én vóór mij, ben ik bevrijd van deze gevoelens en ben tot het diepe besef gekomen dat het alleen God de Vader is die mij waarde geeft om wie ik ben en niét mijn omgeving! Ik ervaar nu veel meer rust en ben ik in staat nog meer te groeien in het ontvangen van Zijn Liefde.

Deze man van 52  jaar heeft de cursus Groei in Identiteit gedaan en is daardoor veranderd. Hij getuigt van de kracht van de waarheid van God. Ben je geraakt en wil je meer informatie over deze cursus? Klik dan door: Groei in Identiteit