‘Ik ben 45 jaar…’

‘… en ik ben eindelijk bevrijd van een harnas van leugens en negatieve gedachten.’

Toen ik aan de cursus begon, was ik een onzekere vrouw. Ik was zeer gevoelig voor wat andere mensen van me zouden kunnen denken en had niet het gevoel echt mee te tellen. Ik had altijd het gevoel dat ik (nét) niet goed genoeg was. Eigenlijk vond ik het belangrijker hoe anderen over me dachten, dan hoe God over me dacht. Daarom deed ik heel hard mijn best om goed genoeg gevonden te worden.

Tijdens de cursus ontdekte ik dat ik door diverse gebeurtenissen in mijn leven een bepaald beeld over mezelf heb gevormd. Ook ontdekte ik dat dit beeld, niet overeenkomt met het beeld wat God van mij heeft. Dankzij de tools die we tijdens de cursus kregen heb ik daar zicht op gekregen.

Toen de cursus klaar was, was ik niet direct een heel ander mens. Dit heeft tijd nodig gehad. Steeds als er iets in mij gebeurde wat me raakte of waardoor ik aan mezelf begon te twijfelen, vroeg ik me af: ‘Wat gebeurt er nu en waarom voel ik me zo?’ Nog steeds heb ik het nodig dat ik mezelf deze vraag stel.

Inmiddels kan ik wél zeggen dat ik een ander mens ben. Ik doe dingen waarvan ik nooit heb gedacht die ooit te zullen doen. Wat een enorme bevrijding om uit het harnas van leugens en (negatieve) gedachten te mogen stappen! God zij dank voor Zijn waarheid!

Lied wat bij mij opkwam terwijl ik dit zat te schrijven:

Ik was zo verblind

Een sluier voor mijn ogen

Hij kwam als een licht

Verbrandde alle leugens

Dus nu ben ik vrij

Hij herinnert mij

Hij bevrijdt mij

Hij neemt de sluier weg

Er klinkt Waarheid

Ik weet wie ik ben in Hem

 

Wat Hij zegt is wat ik ben

En Hij zegt ik ben van Hem

Wil je het lied luisteren: All He says I am

Deze vrouw (vanwege privacy is het bericht anoniem) van 45 jaar heeft de cursus Groei in Identiteit gedaan en is daardoor veranderd. Ze getuigt van de kracht van de waarheid van God. Ben je geraakt en wil je meer informatie over deze cursus? Klik dan door: Groei in Identiteit