Mijn naam is Leander Schreurs. In 1985 ben ik geboren in Zwolle en groeide op in Elburg. Na een lastige jeugd ben ik op mijn 18de bij Rafaël Elburg terecht gekomen en na een paar jaar heb ik mij laten dopen.

In die tijd was wielrennen mijn hobby, maar ik reed wedstrijden over de hele wereld. Ik volgde een HBO opleiding bedrijfseconomie en werkte toen een aantal jaren bij een bedrijf in Emmeloord.

 Ik merkte dat ik dingen moest verwerken uit mijn verleden, vooral op het gebied van (homo)seksualiteit. Toen ik koos om echt volledig Jezus te volgen en alles voor Hem neer te leggen, ben ik een Discipelship Trainingschool gaan volgen bij JmeO op Heidebeek. Ik ben nog steeds actief voor JmeO en ben in contact gekomen met groepen in Duitsland die huisgemeenten opzetten. Daarnaast ga ik regelmatig naar het buitenland toe om daar ook van Zijn werk te getuigen, als jullie dit stuk lezen, ben ik in Berlijn en daarna in India. In Nederland ben ik aan het kijken hoe bezig te zijn met Disciple Making Made Simple (DMMS), het programma dat Rafael Nederland met een aantal gemeentes volgt. Ik denk erover na hoe dit ook in Nederland een plek te geven en vooral hoe ik dit zelf kan uitleven.

 Ondertussen is God ook met mij bezig, ik heb een goede vriendin gekregen en zo’n vriendschap brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee 🙂

Zowel bij Rafael Elburg als voor Rafael Nederland ben ik betrokken bij een aantal administratieve klussen. Hoe de nabije toekomst eruit gaat zien is voor mij nog een groot vraagteken en een dagelijkse ontdekking met de Heilige Geest. Het is, merk ik, niet heel gewoon om volledig uit geloof te leven en helemaal afhankelijk te zijn van God. Maar in de afgelopen jaren zo vaak gezien dat God goed en trouw blijft, al komt de redding soms op de laatste dag!

Spreek mij gerust aan als je meer wilt weten, ik sta altijd open voor gesprek als een van bovengenoemde activiteiten je benieuwd maakt en je meer wil weten!