De RYS-band (Rafaël Youth Sunday) maakt een bijzondere videoproductie in de Lasloods in Vlissingen. 

Myrthe van der Hulst vertelt:
We zijn inderdaad bezig met een bijzonder project!

Als Rafael Youth Worship band zijn we al een aantal jaar bij elkaar en houden we binnen Rafael Goes 3/4 keer per jaar een Rafael Youth Sunday (jongerendienst). Hierbij zorgen we als band altijd voor de aanbidding en proberen we nummers te kiezen die jongeren aanspreken, goede verhouding te kiezen tussen Nederlands en Engels, en rekening te houden met bekende en wat nieuwere nummers. Deze diensten proberen we echt voor jongeren en door jongeren te maken.

Nu we in deze tijd niet meer met zijn allen bij elkaar kunnen komen voor een gave jongerendienst wilden wij wat anders bedenken om toch een nieuwe RYS te kunnen organiseren. Zo zijn we dus op het idee gekomen om een jongerendienst op te nemen in de Lasloods in Vlissingen (een hele gave locatie om te filmen!). We gaan in één dag twee Rafael Youth Sundays opnemen die we dan in augustus zullen uitzenden. In deze diensten willen we jongeren meenemen in een verhaal door middel van aanbiddingsmuziek en ze ook een korte/ krachtige boodschap meegeven door een preek van Bart van Nes.

Omdat het zo’n groot project is willen we graag zo veel mogelijk jongeren (ook buiten Zeeland) bereiken om ze mee te nemen in deze diensten. Help je mee dit te delen met jongeren?”

De diensten worden uitgezonden op zondag 2 augustus en 9 augustus om 10:30 via het Youtube kanaal van Rafael Goes

Bezoek Rafaël Youth ook op Facebook en Instagram