U-Turn Nederland weekend 2021

Wij nodigen alle jongeren van 12-21+ uit voor dit weekend, gehouden op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 oktober 2021.

Dit weekend is ons thema:

The Same Jesus

We gaan vieren dat Hij goed is, en dat het geweldig is om zijn Kerk te mogen zijn!

Locatie: Bezinningscentrum Emmaus,
Udenhoutseweg 15, 5268 CG Helvoirt

Aanmelden: zie hieronder

Onze focus

We zijn een heel eind uit de coronacrisis, maar nog altijd zijn we er niet. Het ligt voor de hand om in het U-turn NL-weekend te focussen op alles wat er niet mocht en op alles wat we gemist hebben.

We kunnen focussen op wat er moet gebeuren om terug te keren naar het oude normaal. We kunnen focussen op de eenzaamheid die velen van ons gevoeld hebben en misschien nog altijd voelen.

Maar dan klinkt daar ineens: ‘He’s still with us, and still on the move, the same Jesus’!

We laten ons niet leiden door wat er in de wereld gebeurt. We mogen ons richten op Jezus, die altijd dezelfde zal blijven. Hij verricht nog altijd wonderen en houdt zich aan Zijn beloften!

Wat gaan we doen?

Sprekers dit weekend zijn Martin Verburgh op vrijdagavond en Leonora van ’t Hof voor de zaterdag. Leonora neemt misschien nog een extra verrassingsspreker mee! Tijdens de diensten zal de U-turnband voor de aanbidding zorgen; we gaan een feestje bouwen voor onze God!

Naast de diensten is er ruimschoots de tijd om met elkaar te connecten, spelletjes te spelen, te eten, de zaterdagmiddagactivteiten te ondernemen en uit te rusten.

Hopelijk word jij net zo enthousiast als wij al zijn, het belooft een geweldig weekend te worden!

AANMELDEN

Omdat we het weekend plaats laten vinden binnen de mogelijkheden van de dan geldende regels weten we ook nog niet hoe dit weekend eruit gaat zien en houden we rekening met verschillende opties. We willen hoe dan ook ons uiterste best doen om elkaar en God op een mooie manier weer te kunnen ontmoeten.

Wil je nog mee, stuur dan een e-mail naar uturn@rafael.nl! En zeg het voort, maak de jongeren enthousiast op wat komen gaat, houd het weekend vrij en houd de informatiekanalen in de gaten om te zien hoe we dit weekend met elkaar kunnen en mogen beleven.

Deelnemers kunnen zichzelf opgeven tot en met 26 september. We adviseren met klem, dat de jongerenwerkers zelf ook meegaan naar het U-Turn NL weekend.

De kosten voor het weekend zijn: 95 euro p.p. (betaling geschiedt achteraf, de desbetreffende gemeente ontvangt daarvoor een betalingsverzoek)

Altijd op de hoogte van de laatste info? Volg ons op Instagram!