Rafaël Nederland
Jezus Christus blijft dezelfde, gisteren, vandaag en tot in eeuwigheid!
Gemeente

Rafaël Giessenlanden

Omschrijving

Rafael is een Hebreeuwse naam die is samengesteld uit twee de woorden: ‘Rafa’ en “El”. “Rafa” betekent: genezing, heel maken en “El” betekent: God. Onze naam Rafaël betekent dus “door God genezen”. Het laat allereerst de genade van God zien; Zijn belofte, anderzijds de opdracht en verantwoording die Jezus de gemeente heeft gegeven.

Vaak komen mensen bij ons met vragen als: ‘Wat is Rafaël?’, ‘Wat geloven jullie?’. ‘Waarom doen jullie de dingen zoals jullie ze doen?’ Allemaal vragen die zich oplossen in een gecompliceerd, maar toch eenvoudig antwoord. Gecompliceerd omdat de gemeente voortdurend in beweging is en al groeiend vele aspecten heeft. Eenvoudig omdat alles terug te leiden is tot een heel simpel concept.

Wij hebben een duidelijke roeping.

Wij hebben een duidelijk karakter.

Wij hebben een duidelijke toewijding naar een persoonlijke relatie met Jezus Christus.

Onze roeping is om met behulp van de Heilige Geest hen die binnen onze invloedsfeer leven, te helpen om gezonde mensen te worden in juiste relatie tot God en Zijn volk; wat tot gevolg heeft dat zij opnieuw hun invloed zullen aanwenden ten dienste van hun Heer Jezus Christus.

Rafaël Giessenlanden is een deel van Rafaël Nederland waarbij zo’n veertig gemeenten zijn aangesloten. En Rafaël Nederland is weer onderdeel van de International Church of the Foursquare Gospel, die wereldwijd zo’n acht miljoen leden telt.

Als je ons wilt leren kennen, dan willen we je ten eerste uitnodigen om een samenkomst mee te maken. Als je vragen hebt, dan kun je ook contact opnemen met ons kantoor

 

Website http://www.rafael-giessenlanden.nl 
Contactpersoon Arie en Ans van Oudheusden
Telefoon
0183629200 
Emailadres
rafael@solcon.nl 
Postadres Dr. van Stratenweg 4
4205 LA Gorinchem 
Samenkomsten Elke zondag 10.00 uur
De Til
Breestraat 1
3381 BS Giessenburg