In memoriam Jack Hayford

In memoriam Jack Hayford

Op zondag 8 januari is Jack Hayford overleden. In zijn slaap, vroeg in de ochtend is hij in alle rust naar de Heer gegaan. Wij denken boven alles aan zijn kinderen en kleinkinderen en zijn dankbaar voor zijn leven en invloed.

Jack Hayford is heel belangrijk geweest voor Rafaël Nederland. Lees hier hoe zijn leven ons persoonlijk en als landelijke denominatie tot zegen is geweest:

https://resources.rafael.nl/wp-content/uploads/2023/01/In-memoriam-Jack-Hayford.pdf

Nieuwsbouwfase 2 in sloppenwijk Lima, Peru

Nieuwsbouwfase 2 in sloppenwijk Lima, Peru

Willem en Erna Vedder-Turkstra en werken al ruim 7,5 jaar in de sloppenwijken van Lima, Peru.

De bouw van de school loopt voorspoedig. Ze willen iedereen die heeft bijgedragen ontzettend bedanken voor hun gift. Maar ze zijn er nog niet en we willen jullie vragen om na te denken en te bidden of jullie een eindejaarsgift willen geven voor het afmaken van de nieuwbouw fase 2.

Lees hier verder: WE love Peru

 

 

Nieuws van Albert en Sjannie

Lees hier het laatste nieuws van Albert en Sjannie van Brunschot, zendingsambassadeurs in Bulgarije: Nieuwsbrief Bulgarije nov 2022 

De Foursquare church viert 100 jarig jubileum!

De Foursquare church viert 100 jarig jubileum!

Op 1 januari 2023 komt de Internationale Foursquare familie samen voor de viering van het 100 jarig bestaan van de Foursquare Church en bediening door Gods genade. 

In een videoboodschap nodigen Randy Remmington, voorzitter van the Foursquare Church, Mario Barahona, voorganger van Angelus Temple Hispanic en Ted Vail, Vice voorzitter van de Foursquare Church, de Foursquare familie uit om het hele jaar mee te vieren. Kijk hier

Nieuws van CODAH (Children of Destiny at Home)

Nieuws van CODAH (Children of Destiny at Home)

Al meer dan 10 jaar zijn we als Rafael beweging nauw betrokken bij de CODAH (Children of Destiny at Home)  bediening in het township Mpumpalanga bij Durban. De gemeente die Simon en Anneke Taal daar gestart zijn, is nog steeds het hart van een missionaire beweging in het township dat op diverse manieren de geestelijke nood, de pijn en gebroken in het township aanraakt met de kracht en liefde van het Koninkrijk van God.

Lees hier de laatste Nieuwsbrief van Codah

Willem & Erna Vedder-Turkstra, zendelingen in Lima, Peru, hebben jouw hulp nodig!

Willem en Erna zijn uitgezegend vanuit Rafaël Amersfoort voor het zendingswerk in Peru.

Bekijk hier hun Nieuwsbrief

Blijf verbonden!

Ontvang nieuws, activiteiten en bemoedigingen direct in uw inbox.