Nieuws van Albert en Sjannie

Lees hier het laatste nieuws van Albert en Sjannie van Brunschot, zendingsambassadeurs in Bulgarije: Nieuwsbrief Bulgarije nov 2022 

De Foursquare church viert 100 jarig jubileum!

De Foursquare church viert 100 jarig jubileum!

Op 1 januari 2023 komt de Internationale Foursquare familie samen voor de viering van het 100 jarig bestaan van de Foursquare Church en bediening door Gods genade. 

In een videoboodschap nodigen Randy Remmington, voorzitter van the Foursquare Church, Mario Barahona, voorganger van Angelus Temple Hispanic en Ted Vail, Vice voorzitter van de Foursquare Church, de Foursquare familie uit om het hele jaar mee te vieren. Kijk hier

Nieuws van CODAH (Children of Destiny at Home)

Nieuws van CODAH (Children of Destiny at Home)

Al meer dan 10 jaar zijn we als Rafael beweging nauw betrokken bij de CODAH (Children of Destiny at Home)  bediening in het township Mpumpalanga bij Durban. De gemeente die Simon en Anneke Taal daar gestart zijn, is nog steeds het hart van een missionaire beweging in het township dat op diverse manieren de geestelijke nood, de pijn en gebroken in het township aanraakt met de kracht en liefde van het Koninkrijk van God.

Lees hier de laatste Nieuwsbrief van Codah

Willem & Erna Vedder-Turkstra, zendelingen in Lima, Peru, hebben jouw hulp nodig!

Willem en Erna zijn uitgezegend vanuit Rafaël Amersfoort voor het zendingswerk in Peru.

Bekijk hier hun Nieuwsbrief

Met Albert en Sjannie terugblikken op 30 jaar Bulgarijezending

Kijk hier de impressievideo van Albert en Sjannie van Brunschot die zich al 30 jaar inzetten om Gods liefde te delen in Bulgarije, mensen zoals Mira hebben gediscipeld, onderwijs en Engelse les hebben gegeven en nog zoveel meer.

Jurgen en Dien Boontje over hun aanstaande werk bij Trans World Radio

Jurgen en Dien Boontje over hun aanstaande werk bij Trans World Radio

Jurgen en Dien Boontje zijn verbonden aan de Rafael gemeenschap in Almere.  Hun verlangen is om direct bij zending betrokken te zijn. In 2021 is dat concreet geworden. Jurgen is namelijk aangenomen bij Trans World Radio (TWR): een wereldspeler als het gaat om het uitdelen van de Bijbelse boodschap. Via de moderne media-platforms.

TWR verzorgt radio- en videoprogramma’s wereldwijd. Nu al in méér dan 300 talen. Jurgen gaat bijdragen aan de mediatrainingen. Hij wordt ingezet als trainer en cursusleider op technische onderwerpen. Denk aan geluidstechniek, format-mix en ook montage-software.

Graag komen ze in de Rafael gemeenschappen langs om hun passie met jullie te delen. 

Bekijk hier hun Nieuwsbrief 

Voor een presentatie-afspraak. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06 2189 2146

Blijf verbonden!

Ontvang nieuws, activiteiten en bemoedigingen direct in uw inbox.