Rafaël Nederland biedt nieuwe onderwijsvorm aan

Rafaël Nederland biedt nieuwe onderwijsvorm aan

Vanaf september 2023 bieden wij een nieuwe onderwijsvorm aan via de digitale leeromgeving Teachable. Nadat je jezelf via Teachable hebt ingeschreven voor de module, ontvang je van ons inloggegevens om de module te kunnen doorlopen en afronden. Wij starten in september met de module Eschatologie (Jezus, de terugkomende Koning).

Ap en Anita Verwaijen voorzien de kerk van onderwijs over het huwelijk

Ap en Anita Verwaijen voorzien de kerk van onderwijs over het huwelijk

Tientallen jaren hebben Ap en Anita Verwaijen via hun bediening De kunst van een gelukkig huwelijk onderwijs gegeven in de vorm van seminars in Nederland, Europa en vier continenten.

3 boeken hebben ze over het huwelijk geschreven, waarvan het laatste, De kunst van een Gelukkig Huwelijk, in 10 talen is vertaald.

Ondertussen hebben zij genoemde reizen beëindigd, maar ze gaan door, om voorgangers en leiders in kerken in allerlei landen te voorzien van het materiaal dat ze gebruiken, zoals de Handleiding voor het seminar, de aanvullende documenten en de bijbehorende PowerPoint. Ook verwijzen ze naar een zestal video’s, gemaakt van een seminar, die te vinden zijn op YouTube.

Ze schrijven: "Wat wij in andere landen doen willen wij ook in Nederland doen: ons materiaal ter beschikking stellen van degenen, bijvoorbeeld in christelijke kring die dit onderwijs willen geven. Nog nooit is er zo’n noodzaak geweest als in deze tijd, om gehuwden en nog niet gehuwden uit te leggen wat de kenmerken zijn van een huwelijksverbond zoals dat door God bedoeld is. De eerste twee basisonderwerpen in het seminar zijn: ‘Het geheim van het huwelijksverbond’, en ‘Waar ging het mis tussen ons?’

In memoriam Jack Hayford

In memoriam Jack Hayford

Op zondag 8 januari is Jack Hayford overleden. In zijn slaap, vroeg in de ochtend is hij in alle rust naar de Heer gegaan. Wij denken boven alles aan zijn kinderen en kleinkinderen en zijn dankbaar voor zijn leven en invloed.

Jack Hayford is heel belangrijk geweest voor Rafaël Nederland. Lees hier hoe zijn leven ons persoonlijk en als landelijke denominatie tot zegen is geweest:

https://resources.rafael.nl/wp-content/uploads/2023/01/In-memoriam-Jack-Hayford.pdf

Nieuwsbouwfase 2 in sloppenwijk Lima, Peru

Nieuwsbouwfase 2 in sloppenwijk Lima, Peru

Willem en Erna Vedder-Turkstra en werken al ruim 7,5 jaar in de sloppenwijken van Lima, Peru.

De bouw van de school loopt voorspoedig. Ze willen iedereen die heeft bijgedragen ontzettend bedanken voor hun gift. Maar ze zijn er nog niet en we willen jullie vragen om na te denken en te bidden of jullie een eindejaarsgift willen geven voor het afmaken van de nieuwbouw fase 2.

Lees hier verder: WE love Peru

 

 

Nieuws van Albert en Sjannie

Lees hier het laatste nieuws van Albert en Sjannie van Brunschot, zendingsambassadeurs in Bulgarije: Nieuwsbrief Bulgarije nov 2022 

De Foursquare church viert 100 jarig jubileum!

De Foursquare church viert 100 jarig jubileum!

Op 1 januari 2023 komt de Internationale Foursquare familie samen voor de viering van het 100 jarig bestaan van de Foursquare Church en bediening door Gods genade. 

In een videoboodschap nodigen Randy Remmington, voorzitter van the Foursquare Church, Mario Barahona, voorganger van Angelus Temple Hispanic en Ted Vail, Vice voorzitter van de Foursquare Church, de Foursquare familie uit om het hele jaar mee te vieren. Kijk hier

Blijf verbonden!

Ontvang nieuws, activiteiten en bemoedigingen direct in uw inbox.