Rafaël Nederland biedt nieuwe onderwijsvorm aan

Rafaël Nederland biedt nieuwe onderwijsvorm aan

Vanaf september 2023 bieden wij een nieuwe onderwijsvorm aan via de digitale leeromgeving Teachable. Nadat je jezelf via Teachable hebt ingeschreven voor de module, ontvang je van ons inloggegevens om de module te kunnen doorlopen en afronden. Wij starten in september met de module Eschatologie (Jezus, de terugkomende Koning).

Elke les op Teachable bestaat uit:

  • Een hand-out
  • Een studentenversie
  • Twee video-opnamen van elk 45 minuten
  • Reflectievragen

Iedere student volgt dezelfde module. Door te reageren op de reflectievragen ontstaat er een ”samen leren”-sfeer. Dit geeft een stimulans om in een regelmatig tempo lessen op te pakken en huiswerk af te ronden. 

Meedoen aan de opleiding kan op twee manieren: 

  • Individueel: Wanneer het jou het beste uitkomt bekijk je de video’s. Daarnaast reageer je wekelijks op minimaal 2 reflectievragen in het lesprogramma.
  • Met een groepje in de huiskamer: Je kijkt samen naar de video’s en reageert op de reflectievragen. Daarbij is één persoon verantwoordelijk voor de digitale leeromgeving. We raden je aan binnen je gemeente informatie op te vragen of contact op te nemen met ons kantoor: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Iedere student reageert op de reflectievragen. De student maakt huiswerk en legt een examen af (studiebelasting +/- 60 uur). Het huiswerk wordt persoonlijk voor je nagekeken en beoordeeld. Je ontvangt een certificaat. Een toehoorder hoeft geen huiswerk te maken en examen af te leggen. 

De twaalf lessen komen vanaf 1 september 2023 in een regelmaat van twee weken online op Teachable. In april leg je online examen af. In juni reiken wij certificaten en diploma’s uit.

Blijf verbonden!

Ontvang nieuws, activiteiten en bemoedigingen direct in uw inbox.