Foursquare Wereldwijde Gebedsdag 24 september 2021

Foursquare Wereldwijde Gebedsdag 24 september 2021

Doe met ons mee als partner van de Foursquare kerken van over de hele wereld voor dit grote evenement! Samen bidden we in elke hoek van onze planeet om de oogst binnen te halen.

  • 100.000 Foursquare-kerken
  • 150 landen
  • 16 regio’s

Doe mee met livestreams uit 16 verschillende regio’s om de dag te vullen met 24 uur gebed van over de hele planeet!

Hou je agenda vrij en doe mee via: https://www.facebook.com/FoursquareEurope/live

De visie en het hart van de the Foursquare Church is om een grote beweging van gebed in de naties te zien; dat er 365 dagen – 24/7 gebed en aanbidding op gang zal komen over de hele wereld.

“We roepen onze wereldwijde familie op tot een dag van eenparig gebed voor de verspreiding van het evangelie, voor arbeiders om de oogst binnen te halen en om te bidden voor opwekking en transformatie. Elke lokale Foursquare-kerk en gelovige heeft daarin een rol. Met jouw hulp en deelname, hopen we op een grote gebedsmobilisatie van onze 100.000 Foursquare-kerken. om samen op dezelfde dag te bidden. We zijn door door stormachtige en uitdagende tijden gegaan, maar ik geloof in geweldige dagen van oogst, zegen en doorbraak”

Met dankbaarheid voor jou,
Leslie Keegel
Voorzitter van de Foursquare Global Council

Alle Foursquare-kerken, waaronder ook de Rafaël gemeenten worden daarom opgeroepen om op vrijdag 24 september te bidden. De leidraad voor het gebed vind je hier: FGPN Prayer Guide Simple Points 8.5×11

Blijf verbonden!

Ontvang nieuws, activiteiten en bemoedigingen direct in uw inbox.